workshop “vrouw-ZIJN” 

deel 1: een positief (seksueel) zelfbeeld

inzichten en oefeningen voor vrouwelijke seksualiteit, gezondheid en assertiviteit

In deze workshop gebruikt Elvira haar kennis en ervaring vanuit de Chinese Geneeswijze, het lichaamswerk en de achtergronden van de Boeddhistische filosofie/psychologie, gepaard met (bekkenbodem-)oefeningen uit de oriëntaalse dans (waar ze ooit een professionele was).

In een moeilijke periode van haar leven kwam zij in aanraking met het Boeddhisme, Tao, TCM en Vipassana Meditatie wat haar leven behoorlijk veranderde. Zij was aan verandering toe en heeft begrepen, dat ze dat niet (meer) in haar omgeving moest zoeken maar bij zichzelf. Zij heeft haar innerlijke kracht ontdekt en wil dit nu met anderen delen.

Door haar opleidingen in de TCM/Shiatsu, Tao, Psychologie  (en nog veel meer!) heeft ze de kracht van de seksuele energie als therapie ervaren. Het is onze krachtigste energie, onze Bronenergie! Wij kunnen meer uit ons leven halen door bewuster met deze seksuele energie om te gaan! Onze creativiteit, levenslust, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen komen alle uit deze seksuele energie. De kwaliteit van onze ervaring op sensueel & seksueel gebied heeft een grote invloed op de tevredenheid in ons leven. Jammer genoeg wordt er in onze maatschappij niet op een natuurlijke wijze met sensuele & seksuele onderwerpen omgegaan. Bepaalde gewoonten zijn maar al te vaak beïnvloed door religie, dogma’s en rolpatronen. Elvira wil in haar workshops vrouwen “wakkerschudden” en van de kracht in henzelf bewust maken, op een creatieve, liefdevolle en leerzame manier!

De cycli van “vrouw-ZIJN” zijn opgebouwd uit 2 verschillende workshops en brengen vrouwen steeds dichter bij hun wezen, hun ZIJN, hun seksuele energie, waaruit ze kunnen scheppen. Wees je bewust: elke transformatie kan ook pijnlijk zijn . . . maar uiteindelijk pluk je de vruchten!

    

. . . net een mooie vlinder, die uit een rups ontsnapt . . .

binnenkort:

Deel 2: Mythe Erotic >>> orgasme en zijn verschillende variëteiten >>> afrodisiacum >>> de multiorgastische vrouw >>> en nog veel meer…